Over Feliz

In Maart 2010 trok Martine haar stoute schoenen aan, en begon naast haar ‘nachtbaan’ voor een baas, aan het opzetten van een eigen bedrijf : Dubbelleven. Haar passie en liefde voor interieur, in de breedste zin van het woord, uitte zich in het neerzetten van totaalplaatjes, waar tot de dag van vandaag nog haar kracht ligt…..

Destijds ondergingen oude meubels een metamorfose met een product wat haar aandacht had getrokken: Krijtverf. Deze meubels werden in meerder shop-in-shop locaties door haar neergezet, gestyled met bijpassende woonaccessoires, en na een periode van ontwikkeling ontstond haar eigen verflijn: Krijtverf in een transparante pot, de kleurenlijn was verbluffend.

Het idee om te  veranderen van naam is ontstaan, doordat het woord Dubbelleven nogal wat verwarring opbracht, Feliz is Nieuw & vernieuwend! Geen 2e hands spul, wat vaak door de naam Dubbelleven gedacht werd, Feliz is mijn derde kindje wat niet geboren is, hiermee geef ik haar een ‘nieuw’ leven!

Nu, 8 jaar later, met een continue proces van aanpakken & vernieuwen, is de liefde omgeslagen; het restylen van meubels en verven van muren is nu aan de klant zelf (easy painting: dit is zó makkelijk, iedereen kan dit! Eenmaal gedaan zal je dit bevestigen!)

Mijn Focus ligt nu meer op het inrichten van huizen, een mooie bank, fauteuil, tafels , stoelen, samen met de meest prachtige & vernieuwende woonaccessoires in de meest spraakmakende kleuren en materialen, afgemaakt met planten (mijn liefde daarvoor is GROOT!), dat is waar Feliz voor staat!

FELIZ, COLOURS YOUR WORLD
Feliz staat voor (spaans) geluk, ‘mooi wonen’ geeft vreugd/geluk….